Novinky Rady a Tipy

Víte kde leží bod-G ???

Objevte svůj bod-G a možná i něco navíc.

Léto, slunce, pláže. I vy se jistě těšíte na to krásné roční období. A víte, že právě v létě naše tělo vylučuje více estrogenů než v jiném ročním období ? Jakoby sluneční paprsky při každém dotyku naší pokožky probouzely vášeň a sexuální libido. Možná i proto se vám zdá, že v teplých letních měsících si více užíváte milostných dobrodružství a intimních chvilek. Nejste v tom sami. Je vědecky dokázáno, že v letních měsících si sex vychutnává každý druhý člověk mnohem více a častěji. A častěji lidé objevují dosud neznámé i v této oblasti.

Pokud jste ještě nezažili rozkoš stimulací bodu G, rozhodně si ji toto léto nenechte ujít. Stačí pár šikovných rukou a vibrátor. Ideálním pomocníkem i pro začátečníky je Total Climax Vibe, eroticka pomůcka přesně na tuto chvíli. Svým hravým barevným provedením přímo zapadne do teplých letních večerů, ale i do vašich útrob. Díky tvaru ví přesně kam přitlačit a co stimulovat. Jemné drážky na jeho povrchu a ohnuté zakončení ve vás vyvolá přímo nekonečnou vlnu rozkoše. Připravte se na nezapomenutelný zážitek. Spolu s kvalitním lubrikačních gelem a vibrátorem bodu G je určitě dosáhnete.


Poznejte erotiku podle abecedy

Nepoznanou rozkoš však můžete zažít i díky dráždění dalších ” písmenek ” sexuální abecedy. Na těle by se dala najít hotová orgasmická abeceda. Zapátrejte svými prsty, nebo spolu s přítelem odhalte další knoflíky spouštěcí rozkoš. Kromě bodu G skrývá pochva i další erotogenní zónu bod A někdy označován jako druhý G bod. Objevíte ho na přední klenbě pochvy, na horní straně mezi čípkem a bodem G. Ale je tu toho ještě více. Například bod U, což je vlastně močová trubice. Najdeš ho přibližně 2,5 cm od poševního vchodu. Pokud budete tento bod dráždit, zpočátku se může dostavit pocit nucení na močení, ten však brzy zmizí a nahradí ho ta pravá slast. Jeho stimulací dosáhnete opravdu neuvěřitelné blaho.

Nikdy však nezapomínejte ani na klasickou předehru. Ta by měla být na prvním místě. Něžné doteky a nezbedné prstíky. Právě oni dokáží tělo rozehřát na tu správnou vzrušující teplotu. Pokud upřednostňujete dráždění klitorisu, nabízíme vám vibrátor OVO K4 Rabbit . Právě on poslouží na lechtání toho nejvzrušujícího místečka na ženském těle. I on je jako jeho bratr veselé barvy, která se k letním radovánkám hodí dokonale. A i on ve vás vyvolá orgasmus na který se budete těšit každý den.

Pokud jste se rozhodli toto léto vyzkoušet v sexu něco nového a zároveň dokonalého doufám, že jsme vám poradili. Letní typy erotických pomůcek od nás prostě musíte mít. Připravte se na moře zážitků. Léto není jen o koupání a slunění se. Každý druhý z dotázaných by vám řekl, že léto je o sexu, intimních chvílích, motýlcích v podbřišku, nesčetných orgasmů a výkřiků plných rozkoše. Užijte si ho i vy tohoto roku do posledního puntíku. Je jen na vás jak se rozhodnete. Ale nezapomínejte, že sex a milování se musí zdokonalovat, aby se nestalo rutinou. Udělejte si dokonalý sex v tomto trochu nedokonalém světě pomocí těch správných erotických pomůcek.

A buďte připravení na letošní léto!!!

magazinero

magazinero

About Author

Leave a comment

Mohlo by vás také zajímat:

Novinky Zajímavosti

Vaginální orgasmus – jak na něj?

Vaginální orgasmus není u většiny žen tak obvyklý. Naprostá většina dosahuje orgasmů jinou stimulací, obvykle klitorisu. Pokud byste ale chtěly
Novinky Zajímavosti

Záhada jménem G bod

G bod je velmi citlivá oblast ženského těla, kterou je možné najít zhruba ve druhé třetině pochvy na její přední