Novinky Zajímavosti

Vaginální orgasmus – jak na něj?

Vaginální orgasmus není u většiny žen tak obvyklý. Naprostá většina dosahuje orgasmů jinou stimulací, obvykle klitorisu. Pokud byste ale chtěly vyzkoušet, jaké to je zažít orgasmus vaginální, máme pro vás tipy, jak se dá jeho dosahování naučit nebo lépe řečeno natrénovat.

Primárně je nutné najít G bod, neboli Grafenbergův bod. Je to citlivá nervová tkáň, která se nachází na přední straně pochvy, zhruba 3 až 5 centimetrů od poševního vchodu. Při jeho stimulaci může dojít k vaginálnímu orgasmu, který může být doprovázený často také výronem tekutiny ne nepodobné spermatu. Je ale potřeba říct, že G bod je u každé ženy jinak citlivý. Budete-li tento bod hledat poprvé, vezměte si na pomoc partnera.

* Pro jeho hledání je vhodná poloha vsedě nebo kleče na pohovce. Vleže se bod G hledá dosti špatně

* Před samotným hledáním si zajděte na malou. Dráždění bodu G totiž může často vyvolávat pocit potřeby močit. Jakmile máte jistotu, že močit již nepotřebujete, můžete se pustit do hledání.

* Jedním nebo dvěma prsty zajeďte do pochvy a přejíždějte po její přední stěně, bod G je poměrně hluboko, takže mějte trpělivost.

* Až najdete hrubou nebo na dotek vrásčitou oblast, můžete na ni začít tlačit, neměly byste se bát i trochu přitlačit.

* Při pokračující stimulaci se přední stěna pochvy zvětší, je to způsobeno větším prokrvením pochvy. Hrubé místo má každá žena malinko jinak umístěno a může být jinak velké.

* Pokud budete ve stimulaci pokračovat, začnete cítit velmi příjemné stahy dělohy, nepřestávejte a zkuste vydržet správně a dostatečně dlouho masírovat tuto oblast. Můžete se těšit na úžasný orgasmus.

Jakmile máte u sebe bod G nalezený, můžete podle návodu z časopisu Cosmopolitan začít zvyšovat jeho citlivost.

Prvním krokem je na dobu jednoho měsíce vynechat stimulaci klitorisu a klitorální orgasmy. Je potřeba se zaměřit jen a výhradně na pocity spojené s bodem G. Dvakrát až třikrát týdně byste ho měla vždy čtvrt hodiny masírovat buď sama, nebo s pomocí partnera. Častějším procvičováním se samozřejmě naučíte správné pohyby pro jeho stimulaci rychleji. V okamžiku, kdy se cítíte být dostatečně vzrušená, byste měla začít stahovat svaly, kterými běžně zadržujete nebo přerušujete močení. Toto cvičení vám pomůže lépe se soustředit na správné místo ve svém těle.

Zabijákem orgasmů je psychický tlak, kterým na sebe můžete sama působit z pocitu, že při každém dráždění bodu G musíte dosáhnout orgasmu. Je potřeba se uvolnit, hlavně nepropadat nervozitě, když se orgasmus neblíží. Mnohem lepší je zaměřit se na nějaké svůdné představy. Ty by měly orgasmus nastartovat samy, když půjde vše dobře.

Jestliže svůj bod G navedete cvičením k prožívání vaginálního orgasmu, můžete pak společně se svým partnerem začít využívat množství poloh, které jsou k jeho dráždění při souloži vhodné. Zejména se dá bod G dobře dráždit v poloze zezadu nebo ve stoje, ovšem také při klasické misionářské poloze, pokud má žena zadeček podložený polštářkem, či v poloze na koníčka ovšem kdy je žena k partnerovi zády.

magazinero

magazinero

About Author

Leave a comment

Mohlo by vás také zajímat:

Novinky Zajímavosti

Záhada jménem G bod

G bod je velmi citlivá oblast ženského těla, kterou je možné najít zhruba ve druhé třetině pochvy na její přední
Erotické povídky Novinky

Jahody s cukrem jako afrodiziakum?

Ačkoli se to někomu nemusí zdát, jahody s cukrem jsou prý nejlepším afrodiziakem pro ženy. Zjistili to vědci z univerzity