Novinky Rady a Tipy

Ranní sex. Jak si ho správně vychutnat ? 5 Tipů

Mužskou nadrženost hned po ránu má na svědomí naše přirozená noční erekce – vědci tvrdí, že průměrný muž má během spánku erekci tři až pětkrát. Nuže a právě tato vlastnost nám dává přímo neovladatelnou chuť se ihned po spánku kvalitně pomilovat. Největším problémem se samozřejmě může stát, že vaše partnerka hned ráno nebude mít na sex až takovou chuť jako vy, ale po správné přípravě a těch správných krocích se na vás vrhne jako čerstvě probuzený bengálský tygr.

Připravte se už noc předtím

V rámci přípravy na to, abyste nemuseli vylézt z postele ještě předtím, než se pustíte do vášnivého ranního sexu, měli byste jisté věci provést ještě večer předtím. Nechte si u postele pár mentolových bonbónů, takže na svou spící krasavici během rozbřesku nespustíte svůj zabijácký dračí dech. Také se nezapomeňte před spaním ” vyčůrat “, aby vás to probuzení netáhlo urgentně na Wc. A vedle mentolky na nočním stolku mějte po ruce samozřejmě i kondom.

Nastavte si svůj vnitřní budík

Je třeba, abyste se pro příležitostný ranní sexík vzbudili včas, nemůžete přece přijít pozdě do práce. Nastavte si proto jakýsi svůj vnitřní budík-

ten plechový by ji vzbudil – abyste měli čas dostatečně si užít a ještě mít i nějakou tu ranní chvilku pro sebe. Nejlepší je, kdybyste se probudili dříve než ona, abyste měli privilégium prvního, můžete ji totiž začít probouzet svými vlastními jemnými pohyby a doteky. Pamatujte také na to, že vaší partnerce potrvá trochu déle, než se dostatečně ” rozehřívá ” na vaši hladinu, proto jí nechte dostatek času a pomozte jí rozjet to ve velkém.


Vzbuďte ji velmi jemně

Vaše partnerka rozhodně nebude ráda, když první, co ráno uvidí, bude váš houpající se penis rovnou před jejím nosem.

Dotýkejte se jí jemně a hlavně příjemně. Pomalu ji líbejte po celém povrchu jejího těla. Prsty si hrajte s jejími vlasy.Tento smyslný útok na její čerstvě probuzené city vám zajistí, že se probere v příjemné náladě a užije si naplno vášnivý sex s Vámi.

Udělejte z ní bohyni krásy

Vaše partnerka si zřejmě čerstvě probuzená nebude připadat příliš vzrušivě a sexy, navoďte jí proto pocit, že je pro vás ta jediná a ještě krásnější než jindy – i když je přece jen trošku střapatá. Přehlédněte vlasové kreace, otisky od polštáře na její tváři, možná méně příjemný ranní dech a dokažte jí, jak strašně ji chcete pomilovat. Pokud bude přece jen trošku odolávat, vždy na ni můžete vytáhnout taktiky filmových milovníků – zatažené žaluzie či šeptání do ucha. Nejlepším způsobem, jak ji navodit na vaši vlnovou délku, je začít se s ní mazlit, dokud leží na boku, otočená k vám zády. Sice vás neuvidí, ale o to intenzivněji bude vnímat vaše doteky a slova.

Začněte den pořádným sexíkem

Začít zhurta hned ráno je tím nejlepším startem do úspěšného dne. Všechny ty veselé hormony, které rozburcujete v posteli, vám během celého dne vyvolají úsměv na tváři, a právě to vám pomůže vypořádat se se všemi problémy, které na vás čekají. Jako všechno ostatní, ” každoranní ” sex se také může stát po čase otřepaným, myslete proto na to, abyste ho aplikovali právě v ty dny, když víte, že ani vy, ani vaše partnerka nebudete mít až tak naspěch a můžete si soulož bez pyžama vychutnat opravdu naplno.

magazinero

magazinero

About Author

Leave a comment

Mohlo by vás také zajímat:

Novinky Zajímavosti

Vaginální orgasmus – jak na něj?

Vaginální orgasmus není u většiny žen tak obvyklý. Naprostá většina dosahuje orgasmů jinou stimulací, obvykle klitorisu. Pokud byste ale chtěly
Novinky Zajímavosti

Záhada jménem G bod

G bod je velmi citlivá oblast ženského těla, kterou je možné najít zhruba ve druhé třetině pochvy na její přední