Novinky Zajímavosti

O čem muži sní ?

Polemiky na téma, co ženy skutečně chtějí a po čem touží, patří k nejvíce diskutovaným tématům ve společnosti.

Ale velmi málo se mluví o tom, co chtějí muži. Jaké jsou jejich tajné sny? Jsou opravdu takové jaké je prezentují dnešní reklamy? Překvapivá odpověď je ANO!

1. Sex ve trojce

Švédská trojka je přesně to, po čem muži touží. Každý muž by chtěl alespoň jednou v životě mít v posteli dvě krásné ženy, se kterými by si mohl dělat, co by ho jen napadlo. Případně se jen dívat jak si sexuální hrátky užívají samy… Někteří muži touží po trojce s kamarádkami, jiní zase chtějí mít v posteli ženy, které neznají.


2. náhodný sex

Sedíte na obědě, přisedne si neznámá krásná slečna a rovnou navrhne neslušný sex. Na planetě neexistuje muž, který by odmítl. Muže přitahuje představa milování s neznámou sexy kráskou, se kterou si to rozdají na zadním sedadle auta a poté ji už nikdy neuvidí.

3. Sex s nedostupnou ženou

Muži si rádi představují sexuální hrátky se ženou, o níž vědí, že ji nikdy v životě mít nebudou. Například se slavnou modelkou nebo porno herečkou.

4. Velký věkový rozdíl

I když to možná zní zvláštně, ale mladí muži touží po starších ženách (samozřejmě po těch ve skvělé formě a ještě více je vzrušuje i jejich případná finanční nezávislost), mají pocit, že s nimi mohou zažít mnohem více než s vrstevnicemi. Naopak každý starší muž touží po mladé ženě, díky níž zapomene na svůj věk.

5. striptýz

Nemusíme si hned představit zakouřený striptýzový podnik plný obnažených tanečnic… i když toto chtějí muži také zažít 🙂 Muž se určitě potěší, když ho partnerka doma překvapí striptýzem.

6. sexy kostýmy

Představy nemají hranice a muži je rádi posouvají. Tak proč jim neudělat radost? Zkuste se podívat na naši nabídku kostýmů.

7. vibrátor

Muži touží vidět svou partnerku jak si užívá chvíle rozkoše s vibrátorem. A velmi rádi se k ní připadají a vibrátor nahradí nebo se alespoň k němu přidají 🙂

magazinero

magazinero

About Author

Leave a comment

Mohlo by vás také zajímat:

Novinky Zajímavosti

Vaginální orgasmus – jak na něj?

Vaginální orgasmus není u většiny žen tak obvyklý. Naprostá většina dosahuje orgasmů jinou stimulací, obvykle klitorisu. Pokud byste ale chtěly
Novinky Zajímavosti

Záhada jménem G bod

G bod je velmi citlivá oblast ženského těla, kterou je možné najít zhruba ve druhé třetině pochvy na její přední