Novinky Zajímavosti

Napadlo Vás někdy kolik kalorií spálíme při milování ?

Dokážeme si představit příjemnější činnost, při níž spalujeme kalorie než-li je sex?  

Co jste o Milování možná nevěděli. Průměrné milování dvou lidí dokáže spálit kolem 100 až 200 kalorií. Nesmíme zapomenout na další skvělé tipy, díky kterým se s kaloriemi rozloučíme stejně příjemným způsobem.

Předehrapředehrapředehra

Vše se točí kolem ní . Musíte dát do ní více energie a o to víc jí i spálíte. Tak proč nespojit příjemné s užitečným?

Pokud si každé milování zpestříte a zároveň prodloužíte předehrou, spálíte dvakrát tolik než jen při běžném sexu. Tak neváhejte a rozvášněte se líbáním. Věřili byste, že při hodinovém francouzském líbání můžete spálit až 80 kalorií?

Není nic příjemnějšího než erotická masáž po únavném dni v práci. Potřebujete jen masážní olej, zhasnout světla, zapálit svíčky a udělat předehru svému partnerovi ještě krásnější. Kromě jeho skvělého pocitu uvolnění, spálíte dalších 80 kalorií samotnou masáží. Máte raději ovocné nebo exotické vůně masážního oleje? Určitě si vyberete z naší nabídky masážních olejů.

Tancujte! Který chlap by odmítl striptýz? Nevadí, že nemáte zkušenosti, sexy prádlo a příjemná hudba dokáží navodit tu správnou atmosféru. Nechte se unášet hudbou a Vaše ladné pohyby nenechají chladného žádného chlapa. Při tanci spalujeme neuvěřitelných 150 kalorií za hodinu.

Po dlouhé a vášnivé předehře se dostáváme k samotnému sexuálnímu styku, při kterém jak vzpomínáme výše dokážeme spálit neuvěřitelných 100 – 200 kalorií, vše závisí na naší aktivitě. A víte, co je na tom nejlepší? Přece orgasmus. Jeho dosažením tělo ze sebe vydá velké množství kalorií, někdy až 100 kalorií. Tak proč zůstat při jednom? 🙂

Tajemství spalování kalorií při milování je velmi jednoduché,  přidejme do milování vášeň, buďme aktivní a líbejme se, masírujme, tancujme !

TIP: Chcete vědět jak jste aktivní při milování? Kolik vydržíte? Doporučujeme Sex counter jedinečný erekční kroužek, který počítá mužský výkon při sexu. Nevěříte?

magazinero

magazinero

About Author

Leave a comment

Mohlo by vás také zajímat:

Novinky Zajímavosti

Vaginální orgasmus – jak na něj?

Vaginální orgasmus není u většiny žen tak obvyklý. Naprostá většina dosahuje orgasmů jinou stimulací, obvykle klitorisu. Pokud byste ale chtěly
Novinky Zajímavosti

Záhada jménem G bod

G bod je velmi citlivá oblast ženského těla, kterou je možné najít zhruba ve druhé třetině pochvy na její přední